Home Carti PDF Bucurestiul fanariot vol II.administratie,mestesuguri,negot de Tudor Dinu

[PDF] Bucurestiul fanariot vol II.administratie,mestesuguri,negot de Tudor Dinu

Coperta Carte Bucurestiul fanariot vol II.administratie,mestesuguri,negot

Iti doresti sa citesti cartea Bucurestiul fanariot vol II.administratie,mestesuguri,negot scrisa de Tudor Dinu si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: Ampla cercetare a lui Tudor Dinu urmareste sa reconstituie civilizatia Bucurestiului de secol XVIII sub toate aspectele ei. Primul volum al lucrarii se intitula „Biserici, ceremonii, razboaie“. Volumul de fata se apleaca asupra modului de administrare a orasului, a sistemului de asistenta sociala si medicala, a vietii economice (mestesuguri, industrie, comert), dar si asupra catastrofelor naturale ce au lovit Bucurestii. Ultimul volum al monografiei va fi dedicat vietii cotidiene si vietii mondene, invatamantului, culturii si alogenilor din capitala Valahiei fanariote. Fotografia de pe coperta: Jeni Mateescu – Biserica Stavropoleos (detaliu)..

Cartea Bucurestiul fanariot vol II.administratie,mestesuguri,negot in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.