Home Carti PDF Bun-venit acasa. Noua Planeta Pamant de Steve Rother

[PDF] Bun-venit acasa. Noua Planeta Pamant de Steve Rother

Coperta Carte Bun-venit acasa. Noua Planeta Pamant

Iti doresti sa citesti cartea Bun-venit acasa. Noua Planeta Pamant scrisa de Steve Rother si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Cu cat deveniti mai constienti, cu atat aceasta carte este mai importanta. Lumea pe care am cunoscut-o evolueaza rapid. Viata de pe Planeta Pamant devine tot mai imprevizibila. Vechile reguli nu mai functioneaza. Potrivit Grupului, aceste schimbari au implicatii mai mari decat ne imaginam. Oricat de neasteptate au fost evenimentele recente, ele nu fac decat sa marcheze inceputul. Evolutia omenirii a inceput. Aceasta carte, publicata la editura For you, este impartita in patru sectiuni: 1. Evenimente la zi. Unde ne aflam. Cum am ajuns aici si incotro ne indreptam. 2. Noua Planeta Pamant. Descrie noile atribute ale vietii din dimensiunea a 5-a, de pe Noua Planeta Pamant. 3. Intrebari catre Grup. Intrebari si raspunsuri din partea Grupului intr-o gama variata de subiecte preluate din transmisiunile in direct. 4. Incotro ne indreptam de aici incolo? Puncte de interes demne de luat in seama in procesul de creatie a unei Noi Realitati. Scopul Grupului este sa ne pregateasca pentru ceea ce ne asteapta. Aceasta carte ne poarta pe urmatorul nostru nivel de evolutie si ne deschide calea catre descoperirea fortei noastre depline de creatie. In fiecare din seminariile noastre, includem si o sesiune de intrebari si raspunsuri in direct cu Grupul. Pentru multi oameni, acestea reprezinta esenta seminariilor noastre. Din moment ce multe dintre intrebarile ridicate in aceste sesiuni se refera la ceea ce se intampla in prezent in lume, am inclus aici si o selectie a celor mai iluminate si relevante intrebari si raspunsuri. Potrivit spuselor Grupului, evenimentele care au loc chiar acum au un impact mai mare decat am crede. Pe cat de inedite si neasteptate au fost unele dintre ele, abia daca marcheaza inceputul. Evolutia omenirii a fost initiata. Mingea se rostogoleste inainte si nu mai este cale de intoarcere… sunteti gata ?Grupul a discutat adesea despre marile transformari pe care le experimentam in prezent si ne-a prezentat multe viziuni introspective asupra lucrurilor la care ne putem as..

Cartea Bun-venit acasa. Noua Planeta Pamant in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.