Home Carti PDF Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele...

[PDF] Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii de Lisa Damour

Coperta Carte Caile intortocheate ale adolescentei - Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii

Iti doresti sa citesti cartea Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii scrisa de Lisa Damour si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Cum reactionezi cand fiica ta de 13 ani isi da ochii peste cap ori de cate ori vrei sa deschizi o discutie serioasa? Ce faci cu adolescenta ta daca iti spune ca merge la un chef nesupravegheat de adulti? Cat de ingrijorator este daca fata ta refuza sa mai manance, desi e, oricum, extrem de slaba? Cu o experienta de zeci de ani in consilierea adolescentilor, psihoterapeuta americana Lisa Damour ii ajuta pe parinti sa inteleaga mai bine de unde vin dezorientarea, inchiderea si reactiile neasteptate ale fetelor aflate in plina tranzitie dinspre copilarie catre varsta adulta..

Cartea Caile intortocheate ale adolescentei – Cum sa-ti indrumi fiica prin cele sapte etape ale maturizarii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.