Home Carti PDF Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez de Dasso Saldivar

[PDF] Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez de Dasso Saldivar

Coperta Carte Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez

Iti doresti sa citesti cartea Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez scrisa de Dasso Saldivar si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Este, neindoios, cea mai completa, riguroasa, bine documentata si valoroasa lucrare de acest gen dintre numeroasele biografii dedicate reprezentantului emblematic al „realismului magic“ latinoamerican, rod a douazeci de ani de cercetare aprofundata a vietii si operei sale, in temeiul consultarii arhivelor bibliotecilor din diferite tari si a sute de interviuri cu familia, rudele, prietenii, colegii, criticii si, lucru de nepretuit, cu insusi scriitorul.„Daca as fi citit inainte Calatorie spre obarsie, nu mi-as mai fi scris memoriile.“ – Gabriel García Márquez catre Plinio Apuleyo Mendoza..

Cartea Calatoria spre obarsie. Biografia lui Gabriel Garcia Marquez in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.