Home Carti PDF Calatoria unei parizience in Lhasa de Alexandra David-Neel

[PDF] Calatoria unei parizience in Lhasa de Alexandra David-Neel

Coperta Carte Calatoria unei parizience in Lhasa

Iti doresti sa citesti cartea Calatoria unei parizience in Lhasa scrisa de Alexandra David-Neel si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: In 1924, cand Tibetul era o tara inchisa pentru straini, Alexandra David-Neel si fiul ei adoptiv, lama Aphur Yongden, au reusit sa treaca granita venind dinspre China si s-au indreptat spre capitala. La capatul unei calatorii de opt luni in care au fost nevoiti sa infrunte obstacolele naturale, foamea, frigul si sa insele vigilenta autoritatilor, cei doi au reusit sa ajunga in Lhasa. Alexandra David-Neel a devenit astfel prima femeie straina care a patruns in orasul interzis, fiind impresionata de frumusetea „Tarii Zapezilor“, dar mai ales de intalnirea cu mentalitatea si spiritualitatea tibetane. O carte emotionanta, care tine cititorul in tensiune de la inceput pana la final, Calatoria unei parizience in Lhasa a devenit un bestseller international imediat dupa publicare…

Cartea Calatoria unei parizience in Lhasa in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.