Home Carti PDF Calea perfecta de Osho

[PDF] Calea perfecta de Osho

Coperta Carte Calea perfecta

Iti doresti sa citesti cartea Calea perfecta scrisa de Osho si publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Mix

Descriere completa: Intr-o zi fierbinte din vara anului 1964, un gup de oameni interesati de meditatie s-au adunat in India, la poalele dealurilor din Rajasthan pentru a asista la raspandirea primelor seminte ale unei invataturi revolutionare ce va influenta viata a milioane de oameni din intreaga lume. Osho, omul in jurul caruia se adunasera acesti oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Aceasta prima tabara de meditatie din Ranakpur, Rajasthan, a devenit un locul unde ideile lui Osho au inceput pentru prima oara sa se reverse catre discipoli.„Vreau sa participati la extazul pe care eu il experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale” spunea el in aceste prime discursuri care mai tarziu au devenit prima lui carte publicata.„Iertati-ma daca va perturb somnul si dispersez ceata viselor voastre” continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un cautator spiritual „Propriul Sine”.Cu blandetea, compasiunea si intelepciunea specifice unui maestru care stie pentru ca a experimentat starea de „Trezire spirituala”, reuseste sa exprime ceea ce el stie, pentru a se face inteles de cei care inca nu au experimentat-o insa sunt dornici sa ajunga la acest stadiu. Aceata carte este o introducere provocatoare in extraordinara viziune asupra umanitatii pe care a avut-o Osho, viziune care continua si in zilele noastre sa inspire oamenii din intreaga lume, oameni care doresc sa descopere meditatia, relaxarea si transformarea spirituala facand in acelasi timp fata provocarilor pe care viata de zi cu zi le ridica in fata lor…

Cartea Calea perfecta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.