Home Carti PDF Calomnii mitologice (editia 2017, de buzunar) de Octavian Paler

[PDF] Calomnii mitologice (editia 2017, de buzunar) de Octavian Paler

Coperta Carte Calomnii mitologice (editia 2017, de buzunar)

Iti doresti sa citesti cartea Calomnii mitologice (editia 2017, de buzunar) scrisa de Octavian Paler si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „O intrebare pe care si-o punea mereu Octavian Paler, inca din tinerete, era legata de faptul ca lumea moderna nu mai poate crea mituri. Singurele mituri oarecum «moderne» care pot fi puse alaturi de miturile anticilor au toate aceeasi caracteristica: sint produse de o capodopera literara. E vorba de Don Juan, de Don Quijote, de Faust si de Hamlet. Octavian Paler imagineaza niste «conferinte nerostite» pornind de la aceste mituri si vorbeste despre dragoste, batranete si moarte.” (Georgeta Naidin-Dimisianu)..

Cartea Calomnii mitologice (editia 2017, de buzunar) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.