Home Carti PDF Cancerul – boala tristetii de Teodor Vasile

[PDF] Cancerul – boala tristetii de Teodor Vasile

Coperta Carte Cancerul - boala tristetii

Iti doresti sa citesti cartea Cancerul – boala tristetii scrisa de Teodor Vasile si publicata de Pro Editura si Tipografie? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pro Editura si Tipografie

Descriere completa: ‚ÄěTeodor Vasile este un fin psiholog, pasionat de practica psihoterapiei, bine cunoscut pentru acea parte a publicului care are deschidere spre universul terapiilor alternative si complementare. Actuala sa carte abordeaza problematica uneia dintre suferintele inca necrutatoare, in ciuda progreselor terapeutice repurtate de medicina moderna, boala canceroasa. Anxietata, framantata, stresata, supusa tuturor presiunilor Sociale si unei continue poluari chimice, lumea in care traim este victima unei patologii in care boala canceroasa, ca si bolile neurodegenerative si cardiovasculare, cunosc o pondere in continua crestere. Din acest motiv, O lucrare dedicata uneia dintre aceste suferinte, boala canceroasa, este foarte bine-venita. Volumul impresioneaza prin vastitatea informatiilor Aduse de autor, prin sustinerea lor cu o serie de studii citate din literatura, prin complexitatea problematicii ridicate de aceasta suferinta, prin descrierea unui impresionant arsenal de mijloace pe care le putem avea la dispozitie pentru prevenirea si tratamentul acestei boli. Un spatiu extins este destinat pentru analiza conceptelor de sanatate si boala si indeosebi a celor de medicina holistica si integrativa, care vizeaza toate resursele terapeutice indiferent de originea si timpul de aparitie. In mod paradoxal, dezvoltarea actuala a mijloacelor tehnologice cu posibilitatile imense in domeniul farmacochimiei nu a redus apelul la solutii terapeutice alternative sau, poate tocmai de aceea, au fost aduse in actualitate cu atata insistenta si amploare. Voi da un singur exemplu de beneficiu terapeutic al mijloacelor de ordin psihoterapeutic. Experiente efectuate chiar in clinicile in care se practica medicina clasica au demonstrat ca sustinerea psihologica a unui bolnav aflat in aceasta circumstanta grea este adesea salvatoare. Prin tehnici de autocontrol emotional si mental s-a reusit obtinerea involutiei bolii pana la definitivarea procesului de vindecare. Am citat astfel de exemple elocvente..

Cartea Cancerul – boala tristetii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.