Home Carti PDF Cand Dumnezeu e de neinteles de James Dobson

[PDF] Cand Dumnezeu e de neinteles de James Dobson

Coperta Carte Cand Dumnezeu e de neinteles

Iti doresti sa citesti cartea Cand Dumnezeu e de neinteles scrisa de James Dobson si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: O carte extrem de practica pentru cei care se lupta cu incercarile si durerile pe care nu le pot intelege. De ce boala, dezastrele naturale, divortul, respingerea, moartea sau alte necazuri se strecoara in vietile noastre cand incercam sa-L slujim pe Domnul? Pur si simplu nu ni se pare corect!Aceasta carte abordeaza fara ocolisuri intrebarile cele mai suparatoare ale vietii – coplesitorul „De ce?“ Folosindu-se de indelungata lui experienta ca psiholog crestin si consilier de familie, dr. Dobson aduce speranta celor care sunt pe punctul de a si-o pierde. De asemenea, Cand Dumnezeu e de neinteles ii ajuta pe credinciosi sa evite „bariera tradarii“ – sentimentul ca Dumnezeu ii abandoneaza in mijlocul furtunilor vietii…

Cartea Cand Dumnezeu e de neinteles in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.