Home Carti PDF Captivi de Norman Manea

[PDF] Captivi de Norman Manea

Coperta Carte Captivi

Iti doresti sa citesti cartea Captivi scrisa de Norman Manea si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Romanul, cenzurat la prima sa aparitie, e un elogiu absolut al invinsului. Intr-un mod criptic, sunt evocate orori, suferinte, crize, o lume nefericita, esuata, tragica. Departe de ispitele evaziunii, romanul dezvolta o intreaga incursiune psihologica intr-un cadru social bine determinat – Romania anilor ‘50. Povestea este inovatoare ca metoda, structurata in trei parti – „Ea“, „Tu“, „Eu“ -, fiecare scrisa in alt stil, dar pornind de la o sursa comuna. Personajele, in amintirea carora trauma razboiului este inca proaspata, dar care sunt sensibile si la micile placeri subiective ale vietii, sunt prizoniere intr-o societate dominata de etica comunista a muncii si disciplinei…

Cartea Captivi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.