Home Carti PDF Carla’s dreams de Andrei Pohui

[PDF] Carla’s dreams de Andrei Pohui

Coperta Carte Carla's dreams

Iti doresti sa citesti cartea Carla’s dreams scrisa de Andrei Pohui si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: 669 informatii despre trupa, componenta ei, simbolurile incifrate si semnificatiile ascunse ale unui proiect muzical revolutionar oferite de Andrei Pohui pe baza stirilor din presa (si nu numai!) S. U.M. A.R.(Suma Unor Materiale Aparute Recent) In loc de Prefata: Cine, ce, cum? Numele trupei –de unde provine, explicatii, presupuneri, interpretari P. O.H. U.I., NGOC, Carla (C. A.R. L.A.), „Hobson’s Choice”,„Acele”, „…Eroina” si alte formulari care au starnit intrebari De ce au fetele vopsite (a fost odata… KISS?)Cine este solistul trupei. Marea „deconspirare”!Cine este „Eroina”Ceilalti muzicieni din grup Romana, rusa, engleza si „moldoveneasca”Serviciile de securitate rusesti vs. Carla’s Dreams Zvonuri (ne) confirmate despre trupa„Salut, Fuego!” Interviuri cu Carla’s Dreams„Da, mama!” INNA, Delia, Antonia, Loredana, Darasi alti artisti care au colaborat cu formatia In loc de Epilog: Antiexemplu NOTA ASUPRA EDITIEICarla’s Dreams. Neoficial este o carte dedicata unui fenomen muzical, dar si social, in egala masura. Prezenta editie pune impreuna informatii care au circulat in mod natural in media, in toate formatele, dar mai ales online. Acestora li s-au adaugat comentariile autorului, intr-o prima incercare de sinteza si analiza a unui fenomen viu, in plina desfasurare. Sursele utilizate, atat pentru texte (www. versuri. ro), cat si pentru informatii si interviuri, nu sunt neaparat cele mai autorizate, ci sunt doar cele ce au fost disponibile la momentul intocmirii acestei lucrari. In absenta unei editii oficiale, care sa acrediteze versiunile definitive ale textelor cantecelor, autorul a pastrat grafia preluata din sursele online, adesea parazitata de inconsecvente ortografice. Aceasta carte se doreste in egala masura un omagiu adus unor creatori care au improspatat – nu numai prin depasirea limitelor – peisajul muzical romanesc, dar si un pretext pentru o dezbatere asupra efectului Carla’s Dreams asupra generatiei tinere. Carla’s Dreams. Neoficial este o provocare si trebuie receptio..

Cartea Carla’s dreams in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.