Home Carti PDF Cartea lui Hrabal de Peter Esterhazy

[PDF] Cartea lui Hrabal de Peter Esterhazy

Coperta Carte Cartea lui Hrabal

Iti doresti sa citesti cartea Cartea lui Hrabal scrisa de Peter Esterhazy si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: „Dincolo de magia cuvintelor, de umorul lipsit de pudoare si de bufoneriile insinuante ale lui Esterhazy, se afla o acuzatie intepatoare la adresa regimului politic recent schimbat din Ungaria.“ – Susan Miron, The New York Times Book Review„Esterhazy aduce omagii scriitorului ceh Bohumil Hrabal, intr-un roman aparent bizar, care ridica intr-un mod foarte serios intrebari cu caracter stilistic ce dau dovada de verva intelectuala.“ – Kirkus Reviews„Geniul lui Esterhazy se observa cel mai bine in felul in care foloseste resursele limbii. Ritmul ciudat si inimitabil al frazelor sale se bazeaza pe combinatia de arhaisme, argou, jargonul petrecerilor si proza sofisticata, cu precizia unui matematician… Esterhazy este unul dintre cei mai buni scriitori de pe scena literaturii europene contemporane.“ – Marianna D. Birnbaum, World Literature Today..

Cartea Cartea lui Hrabal in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.