Home Carti PDF Cartea micului magician. Reeditare de Joe Fullman

[PDF] Cartea micului magician. Reeditare de Joe Fullman

Coperta Carte Cartea micului magician. Reeditare

Iti doresti sa citesti cartea Cartea micului magician. Reeditare scrisa de Joe Fullman si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Abracadabra!Cu un strop de indemanare si cateva obiecte de recuzita, vei reusi sa patrunzi tainele magiei si sa creezi adevarate spectacole de iluzionism, cu care sa-ti impresionezi prietenii si colegii. Uimeste-ti spectatorii cu cele mai tari scamatorii cu carti de joc! Transforma apa in gheata, in doar cateva secunde! Invata cum poti citi gandurile voluntarului tau!Citeste instructiunile pas cu pas!Priveste cu atentie ilustratiile detaliate pentru fiecare etapa!Pentru un plus de magie, urmeaza toate sfaturile noastre!Fa cunostinta cu cei mai mari magicieni din toate timpurile!..

Cartea Cartea micului magician. Reeditare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.