Home Carti PDF Casa cinci sevim. Minciunile djinilor si interpretarea viselor de Mine Sogut

[PDF] Casa cinci sevim. Minciunile djinilor si interpretarea viselor de Mine Sogut

Coperta Carte Casa cinci sevim. Minciunile djinilor si interpretarea viselor

Iti doresti sa citesti cartea Casa cinci sevim. Minciunile djinilor si interpretarea viselor scrisa de Mine Sogut si publicata de Vivaldi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vivaldi

Descriere completa: „Cu multi ani in urma, strazile din Cihangir, pline de pante si scari… Casele din lemn, linistite nu fusesera inca inlocuite de cladirile din beton. Cele mai multe dintre ele stateau sa cada si una dintre acestea prin care totdeauna se simtea adierea vanturilor ce suflau deasupra Bosforurului, era Cinci Sevim aflata pe strada Pürtelas. Pe strada Pürtelas nimanui nu-i pasa de ce fac ceilalti… Si atunci se inalta strigatul de ajutor… Cinci glasuri se ridica din nevoia de iubire, din teama de singuratate, din dorinta de a se cunoaste pe sine si se unesc intr-unul singur, cel al doctorului Samimi, personajul principal al acestui roman. De fapt este revolta fiintei umane neluate in seama, ignorata in mijlocul multimilor, abandonata si lipsita de ajutor.“..

Cartea Casa cinci sevim. Minciunile djinilor si interpretarea viselor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.