Home Carti PDF Casa de papusi fermecata. Papusa din hartie. Lucinda. Rochii de mireasa...

[PDF] Casa de papusi fermecata. Papusa din hartie. Lucinda. Rochii de mireasa de Robyn Johnson

Coperta Carte Casa de papusi fermecata. Papusa din hartie. Lucinda. Rochii de mireasa

Iti doresti sa citesti cartea Casa de papusi fermecata. Papusa din hartie. Lucinda. Rochii de mireasa scrisa de Robyn Johnson si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Papusa din hartie Lucinda are un postament stabil si trei rochii de mireasa, al caror design special le permite sa fie vazute din fata si din spate. Rochiile si accesoriile lor (buchete de mireasa, evantaie, voaluri si altele), din perioadele victoriana tarzie si edwardiana, sunt usor de fixat pe papusi si pot fi pastrate in plicul legat cu o panglica din matase. Fetitele dumneavoastra vor fi foarte incantate de acest cadou!..

Cartea Casa de papusi fermecata. Papusa din hartie. Lucinda. Rochii de mireasa in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.