Home Carti PDF Casatorie cu orice pret. Vol. I+II de Melissa Bond

[PDF] Casatorie cu orice pret. Vol. I+II de Melissa Bond

Coperta Carte Casatorie cu orice pret. Vol. I+II

Iti doresti sa citesti cartea Casatorie cu orice pret. Vol. I+II scrisa de Melissa Bond si publicata de Alcris? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Alcris

Descriere completa: Volumul IIn prag de treizeci de ani, frumoasa Hallie Mc Carthy realizeaza ca dedicata aproape exclusiv carierei, isi neglijase viata personala. In consecinta, decide sa-si caute un sot si sa-si intemeieze un camin. Repetatele ei tentative sunt insa sortite esecului, spre amuzamentul vecinului ei, fermecatorul Steve Marris. Volumul al II-lea Divortat de peste un an de zile, Steve Marris isi imparte timpul liber intre fosta sotie pe care nu reuseste s-o uite si copiii sai de noua si respectiv unsprezece ani, la cresterea carora este ajutat de proaspata lui vecina, frumoasa Hallie Mc Carthy. Sa fie oare un ajutor dezinteresat?..

Cartea Casatorie cu orice pret. Vol. I+II in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.