Home Carti PDF Ce avem si ce uitam de Maria Duenas

[PDF] Ce avem si ce uitam de Maria Duenas

Coperta Carte Ce avem si ce uitam

Iti doresti sa citesti cartea Ce avem si ce uitam scrisa de Maria Duenas si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM. Actual a editurii Polirom. Printre pasiuni incrucisate si conflicte profesionale, dezamagita de propriul esec sentimental si incapabila sa revina la o viata normala, profesoara Blanca Perea accepta ceea ce i se pare a fi un plicticos proiect academic. Acest lucru inseamna insa si distrugerea propriei familii. Blanca pleaca din Madrid in Santa Cecilia, California; acolo, intre doi barbati, unul care-i aduce marturii postume si altul tot mai apropiat sentimental, Blanca patrunde tot mai adanc intr-un labirint de sentimente, intrigi subterane si usi intredeschise. Dar, inainte de a gasi raspunsuri la multimea intrebarilor ce-i asalteaza destinul, ea mai are multe piedici de trecut. Ce avem si ce uitam lasa in urma granite si epoci pentru a ne vorbi despre infrangeri, despre curajul de a o lua de la capat, despre dreptul la o noua sansa. O poveste care penduleaza intre anii ’50 si sfarsitul secolului XX, intre Spania si California, dezvaluindu-ne intrigi neasteptate, iubiri care se intersecteaza si personaje pline de pasiune. β€žLa trei ani dupa ce am publicat Iubirile croitoresei, mi-am dorit sa aduc inaintea cititorilor povestea si vocea unei femei. O femeie contemporana, a carei stabilitate aparent invulnerabila s-a spulberat intr-o clipa. Se numeste Blanca Perea si s-a hotarat sa fuga, sa plece cat mai departe.β€œ – Maria Duenas Maria Duenas este autoarea bestsellerului international Iubirile croitoresei, roman cu peste un million de exemplare vandute in 2010…

Cartea Ce avem si ce uitam in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.