Home Carti PDF Ce fluiera camilele pe malul marii de Andreea Voicu

[PDF] Ce fluiera camilele pe malul marii de Andreea Voicu

Coperta Carte Ce fluiera camilele pe malul marii

Iti doresti sa citesti cartea Ce fluiera camilele pe malul marii scrisa de Andreea Voicu si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Andreea Voicu s-a nascut pe 11 ianuarie 1996. Studenta la Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti. Reviste in care a publicat poeme: „Timpul“, „Cafeneaua Literara“, „Atitudini“, „Revista Noua“, „Libris“. A obtinut diverse premii la concursuri si festivaluri literare din tara. Premiul Editurii Paralela 45 pentru acest volum, in cadrul Concursului National de Poezie si Interpretare Critica a Operei Eminesciene Porni Luceafarul…, iunie 2015. Fara imagini si fara zorzoane, ba mai ca si fara imaginatie (inlocuita de memorie si notatie), Andreea Voicu are o scriitura de candoare si candori spontane, recuperate si transpuse nu in minimalism, ci mai degraba intr-un biografism minimal. Micro-naratiunile ei de gasca si de familie, jucate deopotriva cu participare si ironie, au o fluenta ingenua si refac, din incidente marunte, tratate cu stilistica aparenta a naivitatii, o atmosfera de copilareala si adolescenta in care pana si cruzimile si cinismele respira in candoare infantila. Tratamentul candid al secventelor de real sau de memorie e insa doar premisa care face loc adierilor fantasmatice care anima intreg volumul. Ce fluiera camilele pe malul marii e un debut de colectie. Al. Cistelecan..

Cartea Ce fluiera camilele pe malul marii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.