Home Carti PDF Ce nimic frumos, dragostea de Neslihan Acu

[PDF] Ce nimic frumos, dragostea de Neslihan Acu

Coperta Carte Ce nimic frumos, dragostea

Iti doresti sa citesti cartea Ce nimic frumos, dragostea scrisa de Neslihan Acu si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Ce nimic frumos, dragostea este mai mult decat o poveste despre dragoste: poate fi un studiu de caz despre amintiri traumatice si complexe de inferioritate care pot modifica personalitatea oamenilor. Tarik, un tanar marcat de tortura indurata in inchisoare, se imagineaza ca fiind pasarea cu penele colorate din romanul lui Jerzy Kosinski. Este un individ atat de diferit de semenii lui, incat nu poate trai in mijlocul lor, dar nici nu se poate tine deoparte. Aysel, fata stearsa si obsedata de teama de a nu fi parasita, se dovedeste a fi o femeie puternica si capabila sa inspire o pasiune distructiva. Nimic nu este ce pare a fi la prima vedere in romanul lui Neslihan Acu: nu suntem siguri nici macar care dintre cele doua personaje ne spune povestea iubirii lor traite cu douazeci de ani in urma…

Cartea Ce nimic frumos, dragostea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.