Home Carti PDF Ce sa faci…cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor...

[PDF] Ce sa faci…cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor sa faca fata invidiei si geloziei de Jacqueline B. Toner

Coperta Carte Ce sa faci...cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor sa faca fata invidiei si geloziei

Iti doresti sa citesti cartea Ce sa faci…cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor sa faca fata invidiei si geloziei scrisa de Jacqueline B. Toner si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Ai observat cum se uita piratii cu ocheanul la alte vapoare sau la tinuturile indepartate? Cand focalizeaza pe lucruri marunte aflate la distanta, ei nu mai vad ce se intampla in preajma lor. Uneori pierd toata distractia. Uneori nu vad comoara nepretuita pe care deja o au. La fel ca un pirat cu ochean, copiii se pot concentra asupra unui lucru pe care si-l doresc si sa nu le observe pe toate celelalte de care se pot bucura. Daca esti un copil care crede ca „nu e corect“, aceasta carte este pentru tine!Ce sa faci… cand nu e corect ii ghideaza pe copii si parinti in gestionarea dificilelor emotii de invidie si gelozie folosind strategii si tehnici bazate pe principiile cognitiv-comportamentale. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a gestiona invidia – pentru a-si continua viata cu placere…

Cartea Ce sa faci…cand nu e corect. Ghid pentru copiii care vor sa faca fata invidiei si geloziei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.