Home Carti PDF Ce sa faci…cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor...

[PDF] Ce sa faci…cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea de Dawn Huebner

Coperta Carte Ce sa faci...cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea

Iti doresti sa citesti cartea Ce sa faci…cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea scrisa de Dawn Huebner si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Stiai ca viata este ca o cursa cu obstacole? Este incitanta si distractiva, dar plina de locuri inselatoare prin care trebuie sa treci. Daca esti un copil care se simte frustrat de acele locuri inselatoare si iti vine greu sa te mai bucuri de lucrurile frumoase din viata, aceasta carte este pentru tine. Ce sa faci… cand nu-ti convine nimic le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitivcomportamentale folosite pentru a trata gandirea negativa. Exemplele interesante si ilustratiile ii ajuta pe copii sa vada altfel obstacolele vietii, in timp ce desenele si activitatile ii determina sa isi foloseasca abilitatile pentru a depasi aceste obstacole. Instructiunile pas cupas ii indruma pentru a deveni copii mai fericiti si pozitivi. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a se stradui sa faca o schimbare…

Cartea Ce sa faci…cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.