Home Carti PDF Ce se intampla in iubire de Alain de Botton

[PDF] Ce se intampla in iubire de Alain de Botton

Coperta Carte Ce se intampla in iubire

Iti doresti sa citesti cartea Ce se intampla in iubire scrisa de Alain de Botton si publicata de Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas Multimedia

Descriere completa: Autorul bestsellerurilor Eseuri de indragostit si Sex, shopping si un roman ne seduce din nou: Ce se intampla in iubire imagineaza, cu umor, intelepciune si sensibilitate, cursa cu obstacole a unei relatii de lunga durata. Se poate trai in cuplu asa cum spune povestea: „fericiti pana la adanci batraneti“? Stim ce dubii au pesimistii, stim si ce euforie candida ii anima pe optimisti. La mijloc, asa cum ii sta bine adevarului, se gaseste punctul de vedere al unui scriitor versat in arta de-a diseca romantismul, anxietatea si succesul. Ce se intampla in iubire este o poveste incitanta despre intalnirea dintre iluziile pe care ni le tesem si foarfeca realitatii.„Mereu surprinzatorul Alain de Botton, care se intoarce la fictiune dupa 20 de ani si numeroase carti de nonfictiune, isi propune sa mediteze la intrebarea: «Cum e sa fii casatorit de-atata timp?». Raspunsurile pe care le gaseste par deseori amuzante, desi sunt provocatoare, pline de compasiune si adevarate pana la ultimul.“ (Booklist)..

Cartea Ce se intampla in iubire in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.