Home Carti PDF Cei care merita sa moara de Peter Swanson

[PDF] Cei care merita sa moara de Peter Swanson

Coperta Carte Cei care merita sa moara

Iti doresti sa citesti cartea Cei care merita sa moara scrisa de Peter Swanson si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Intr-un zbor de noapte de la Londra la Boston, Ted Severson o intalneste pe fascinanta Lily Kintner. La un pahar, cei doi, straini pana atunci, incep un joc al adevarului, dezvaluindu-si unul altuiadetalii foarte intime. Ted povesteste despre casnicia lui ratata si despre cum e convins ca sotia sa, Miranda, il insala. Se pare ca au fost nepotriviti din start: el e un om de afaceri bogat, ea, un spirit artistic liber – contrast care le-a aprins candva pasiunea, dar care a deveni acum un cliseu. Jocul capata insa o nota mai sumbra atunci cand Ted afirma, mai in gluma, mai in serios, ca ar fi in stare s-o ucida pe Miranda pentru purtarile ei. Fara a sta pe ganduri, Lily ii propune sa-l ajute. La urma urmei, unii oameni – de pilda, o sotie mincinoasa si infidela – merita sa moara… La Boston, legatura perversa dintre conspiratori se adanceste pe masura ce pun la cale moartea Mirandei. Dar trecutul lui Lily ascunde un secret pe care ea nu i l-a dezvaluit lui Ted: experienta in arta crimei, dobandita de timpuriu in viata. Brusc, cei doi se trezesc implicati intr-un joc de-a soarecele si pisica din care nu poatesupravietui decat unul… cu un detectiv istet si foarte hotarat pe urmele lor.„O lectura amuzanta, plina de capcane si de intorsaturi de situatie… Swanson ne distrage atentia de la detalii trimitandu-ne pe piste false si schimba intre ei criminalii si victimele indeajuns de repede ca sa ne tina cu sufletul la gura…“ – Boston Globe„Arareori gasim in carti o razbunare mai nemiloasa ca in excep- tionalul thriller al lui Peter Swanson… Cu remarcabila pricepere, autorul sondeaza natura raului absolut. Putini cititori vor fi pregatiti pentru coplesitorul punct culminant.“ – Publishers Weekly..

Cartea Cei care merita sa moara in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.