Home Carti PDF Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret de Didier Convard

[PDF] Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret de Didier Convard

Coperta Carte Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret

Iti doresti sa citesti cartea Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret scrisa de Didier Convard si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Anul 1104. Mormantul lui Hristos a fost descoperit cu sapte secole in urma, dar Biserica se afla in cautarea altei sepulturi, in Ierusalim… Un mormant anonim care bantuie memoria anumitor initiati. O legenda spune ca Isus, urmarit de romani dupa crucificarea fratelui sau geaman Toma, s-ar fi ascuns timp de trei zile si trei nopti in ultimul locas al fratelui lui… si ca a desenat pe giulgiul acestuia cele cinci Semne ale celui mai de nepatruns secret al omenirii… ecuatia nemuririi! Si atunci, intre Biserica si Templieri a pornit un lung razboi ocult din care istoria nu a retinut decat putine evenimente. Cine mai stie astazi, in zilele noastre, ca o militie papala numita Gardienii Sangelui i-a persecutat pe toti legatarii Secretului lui Isus? Si ca un asasin inversunat, aflat in solda suveranului pontif Pascal, i-a urmarit in Champagne pe ultimii descendenti ai lui Hugues de Payns, fondatorul Ordinului? Templierii erau singurii care stiau ca acronimul I. N.R. I. ascundea marturia de iubire a lui Hristos. O stiinta magnifica, o stiinta care putea oferi umanitatii cel mai generos dintre daruri: nemurirea…

Cartea Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.