Home Carti PDF Cei de langa noi nu mor niciodata de Allison DuBois

[PDF] Cei de langa noi nu mor niciodata de Allison DuBois

Coperta Carte Cei de langa noi nu mor niciodata

Iti doresti sa citesti cartea Cei de langa noi nu mor niciodata scrisa de Allison DuBois si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Viziunile ei au ajutat la rezolvarea unor crime si la gasirea unor persoane disparute; poate sa prezica evenimente viitoare si sa patrunda in mintea oamenilor. Allison Du Bois a devenit celebra pentru capacitatile sale de medium, pe care si le-a descoperit foarte devreme. Cand avea sase ani, strabunicul ei decedat i s-a aratat in noaptea de dupa inmormantare cu un mesaj pentru mama ei: „Sunt bine, sunt inca aici. Spune-i mamei tale ca durerea a trecut“. Allison i-a transmis mamei cuvintele lui. Asa a inceput sa-i puna pe oameni in legatura cu cei dragi plecati in lumea de dincolo. In acest volum autobiografic, Allison Du Bois povesteste despre fascinantele ei intalniri cu spiritele unor oameni decedati si despre colaborarea cu diferite institutii de urmarire penala pentru solutionarea cazurilor infractionale. Din cuprins: Un cantec premonitoriu; Prima intalnire a unei fetite cu lumea de dincolo; Ingerul meu pazitor; Disparuti; Copii-medium; Empatie; Vieti zbuciumate, despartiri linistite; Inzestrati cu har; Daca nu vei muri niciodata; Stiinta si lumea de dincolo…

Cartea Cei de langa noi nu mor niciodata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.