Home Carti PDF Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume de...

[PDF] Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume de Alex Becker

Coperta Carte Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume

Iti doresti sa citesti cartea Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume scrisa de Alex Becker si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Lumea te-a facut sa crezi ca libertatea financiara nu este ceva de care poti avea parte. Ti s-a indus ideea ca nu poti depasi un anumit nivel de abundenta. Ai fost invatat sa vezi bogatia ca pe ceva care se intampla doar unor persoane deosebit de norocoase, celor care castiga la loto sau care sunt binecuvantate cu un talent deosebit. in realitate, o avere inestimabila nu deriva dintr-un noroc sau un talent deosebite. Are legatura doar cu ideile tale referitoare la a avea bani, cu viziunile legate de viata si capacitatea ta de intelegere. Din aceasta carte, vei invata:• sa renunti pentru totdeauna la serviciul tau cu program de la 9 la 5 si sa iti iei viata inapoi, fara sa te expui unor riscuri financiare mari;• sa iti separi timpul de bani, astfel incat sa fii platit constant – chiar si in timp ce dormi!• sa intelegi lectiile pe care multimilionarii le-au invatat in ani intregi de incercari si erori;• sa notezi exact pasii necesari pentru a crea o afacere de 1 milion de dolari;• sa elimini timpul in care faci greseli si sa inveti sa faci bani, concentrandu-te exclusiv pe activitatile care iti aduc bani. Alex Becker este un antreprenor multimilionar care a inceput concomitent mai multe afaceri in domeniul software-ului online. De asemenea, el a ajutat, chiar din confortul casei sale, sute de oameni sa isi creeze prima afacere profitabila…

Cartea Cele 10 secrete ale celor mai bogati oameni din lume in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.