Home Carti PDF Cele patru patimi si remediile lor de Nicolae C. Paulescu

[PDF] Cele patru patimi si remediile lor de Nicolae C. Paulescu

Coperta Carte Cele patru patimi si remediile lor

Iti doresti sa citesti cartea Cele patru patimi si remediile lor scrisa de Nicolae C. Paulescu si publicata de Vicovia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vicovia

Descriere completa: Instinctele sunt darurile cele mai pretioase pe care Creatorul le-a dat fiintelor vietuitoare. Ele sunt nu numai niste acte indispensabile vietii, dar in acelasi timp sunt si izvoarele fericirii cand oamenii (probabil si animalele) indeplinesc punctual legile naturii, intr-adevar, ca sa fie fericit, omul nu are alta treaba decat: sa isi sature foamea cu mancaruri gustoase si sa isi potoleasca setea cu apa limpede si rece; sa nu aiba nici un dusman de care sa se teama; sa se bucure de o sotie frumoasa, harnica si inteleapta, care sa ii nasca copii sanatosi si ascultatori; sa isi cladeasca o locuinta confortabila, sa posede o mosioara din care sa scoata hrana familiei si sa isi adune provizii pentru vreme de iarna; in sfarsit, prin calitatile sale intelectuale, sa fie apreciat de semenii sai, care sa il aleaga primar ori deputat si astfel sa ajunga chiar ministru. Prin urmare, cand aceste conditii instinctive sunt indeplinite, omul atinge culmea fericirii…

Cartea Cele patru patimi si remediile lor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.