Home Carti PDF Cercul salbatic de Aura Christi

[PDF] Cercul salbatic de Aura Christi

Coperta Carte Cercul salbatic

Iti doresti sa citesti cartea Cercul salbatic scrisa de Aura Christi si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: „Viata cotidiana este transferata in interioritate, iar tensiunile generatoare de suspans sunt directionate catre aceeasi nevoie urgenta de a deveni. Eroii Aurei Christi sunt fapturi aflate intre lumi, intre varste, intre maluri.“ – Irina Ciobotaru„Intentia vadita a autoarei este aceea de a explora personajele pana in adancul firii lor, astfel incat nu actiunea sa stea in prim-plan, ci caracterele.“ – Bogdan Mihai Dascalu„Corpul romanesc contine originalitate si – cel mai mare castig – un timbru numai al sau. E inclasificabil, in termenii triadei manolesciene doric-ionic-corintic. Dar, spre deosebire de alte scrieri tinere, ii face sa zvacneasca pe toti trei.“ – Nicoleta Salcudeanu„Un destin literar cert. Un destin pe care Aura Christi si-l asuma. Mai mult, ea si-l construieste cu orice sacrificiu.” (Nicolae Balota)„Aici totul e grav. Nici ludicul, nici parodicul, nici oboseala contextului postindustrial si nici tendintele destructurante ale postmodernilor nu au trecere. Modernitatea Aurei Christi e una esentiala, organica, refractara modelor, nazuind spre reinterpretarea semnelor si universaliilor; intrebarile pe care si le pune ea au fost si ale inaintasilor, iar raspunsurile transcend achizitiile, relevand evolutia constiintei in mers, relevand evolutia unei creatoare de mana intai, cu totul personala. Scrieri mai noi, Labirintul exilului (2000), Elegii nordice (2002) si altele confirma consecventa cu sine a unei constiinte exemplare.“ – Constantin Ciopraga„Poate aici este imensul merit al Cercului… M-a supus unui exercitiu deloc facil de a formula motive pentru care merita sa traiesti. Si nu in fata unui om care uraste viata, nauc, sau e dezgustat de ceea ce i se pare a fi viata. Ci in fata acestei fete-femei, Diana, care cauta profund sensul, care iubeste florile, apa, arta. Atat de plina de viata e creatura aceasta a ta, incat preaplinul acesta o consuma si o arunca in moarte. Diana arata ca nu e simplu sa traiesti la altitudinea aceea uriasa a foamei de via..

Cartea Cercul salbatic in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.