Home Carti PDF Cetatile sufletului. Manastiri si schituri basarabene de Pavel Balan

[PDF] Cetatile sufletului. Manastiri si schituri basarabene de Pavel Balan

Coperta Carte Cetatile sufletului. Manastiri si schituri basarabene

Iti doresti sa citesti cartea Cetatile sufletului. Manastiri si schituri basarabene scrisa de Pavel Balan si publicata de ARC? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ARC

Descriere completa: Albumul este o istorie in imagini a cetatilor sufletului, cum a denumit inspirat autorul locasurile de cult de la noi. Lucrarea are drept orientare strategica ideea ca vechile asezaminte manastiresti au fost nu numai un loc de retragere si penitenta pentru cei care si-au consacrat viata slujirii celor sfinte, ci si adevarate centre producatoare si acumulatoare de cultura (manuscrise, carti, icoane rare etc.), cu importante biblioteci si tezaure de arta miniaturala…

Cartea Cetatile sufletului. Manastiri si schituri basarabene in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.