Home Carti PDF Chiron sau Despre astrologia sufletului de Minerva

[PDF] Chiron sau Despre astrologia sufletului de Minerva

Coperta Carte Chiron sau Despre astrologia sufletului

Iti doresti sa citesti cartea Chiron sau Despre astrologia sufletului scrisa de Minerva si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Privita din perspectiva vechiului proverb budist care spune ca „Atunci cand elevul este pregatit, maestrul apare”, descoperirea planetei minore Chiron, la 1 noiembrie 1977, poate fi considerata un simbol al faptului ca omenirea era pregatita sa acceseze Cunoasterea si sa evolueze spre inalta spiritualitate. Situata pe Centura Kuiper, planeta minora Chiron (catalogata uneori si drept asteroid, planetoid sau cometa) nu este de minora importanta, deoarece, asa cum au aratat analizele astrologice bine documentate, aspectele pe care le realizeaza tranzitul sau prin case si semnele zodiacale sunt de mare insemnatate in interpretarea hartii natale a unui individ. Amplasarea lui Chiron in horoscop indica o casa cu probleme profunde, atat fizice, cat si psihice, care nu se vindeca niciodata in intregime si care raman sa ne aminteasca permanent care ne sunt punctele vulnerabile, ranile cu care trebuie sa lucram pentru a le cicatriza. Cartea de fata, prima lucrare despre Chiron in limba romana, contine: ample referinte mitologice, istorice, culturale si medicale despre aceasta planeta si despre rolul ei in evolutia omeniriiinterpretari astrologice detaliate ale aspectelor pe care tranzitul lui Chiron pe bolta cerului le realizeaza cu celelalte planeteo bogata cazuistica, rezultata din indelungata experienta a autoarei, ilustrata prin harti natale reale, menita sa il ajute pe cititorul pasionat de astrologie sa-si interpreteze mai bine astrograma si, astfel, sa se inteleaga mai bine, sa isi repereze mai usor problemele si sa isi imbunatateasca viata. Despre autor: Astrologul care a previzionat: criza economica mondiala cu cativa ani inainte; cresterea economica a Romaniei in plina criza economica; cu certitudine ca Gabriel Cotabita nu va muri; al doilea mandat al lui Traian Basescu; revenirea lui Traian Basescu dupa cel de-al doilea referendum; ca Victor Ponta va ramane la putere cel putin un an, chiar daca va pierde alegerile prezidentiale; arestarea lui Relu Fenechiu, Dan Voiculescu, Dan..

Cartea Chiron sau Despre astrologia sufletului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.