Home Carti PDF Chirurgie ginecologica de Mihai Pricop

[PDF] Chirurgie ginecologica de Mihai Pricop

Coperta Carte Chirurgie ginecologica

Iti doresti sa citesti cartea Chirurgie ginecologica scrisa de Mihai Pricop si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Rolul chirurgiei ramane la statutul de importanta vitala chiar in conditiile progreselor remarcabile inregistrate in domeniul tratamentului medical. Chirurgia continua sa fie principalul mjiloc de tratament in domenii precum oncologia ginecologica, uroginecologia, patologia planseului pelvin sau anumite forme de endometrioza. Necesitatea instruirii in chirurgie are o inalta prioritate dar dobandirea experientei chirurgicale este din ce in ce mai greu de realizat. Capacitatea de a opera atingand niveluri de virtuozitate, dublata de capacitatea de a transfera ideile textului scris presupune un talent real. Textul de fata nu este un manual si cu atit mai putin un tratat de chirurgie. Volumul cuprinde reflectii privind activitatea depusa de catre autor in cadrul chirurgiei ginecologice de-alungul deceniilor consacrate acestei activitati. in spiritul vechii convingeri conform careia ginecologul trebuiesa aiba intre preocupari si patologia mamara, datele cuprinse in acest eseu sint referitoare si la terapia chirurgicala aplicata acestor forme lezionale. Acest volum este un pretext de meditatie asupra unei profesii care continua sa straluceasca. Lucrarea reflecta mai putin aspectele moderne ale chirurgiei ginecologice, subliniind, mai degraba, rolul pe care aceasta il detine in tratarea numeroaselor forme ale patologiei, in special in boala canceroasa…

Cartea Chirurgie ginecologica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.