Home Carti PDF Cineva cu care sa fugi de acasa de David Grossman

[PDF] Cineva cu care sa fugi de acasa de David Grossman

Coperta Carte Cineva cu care sa fugi de acasa

Iti doresti sa citesti cartea Cineva cu care sa fugi de acasa scrisa de David Grossman si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Tinarul Asaf gaseste pe strada un labrador care-l tiraste vrind-nevrind, cu toata nelamurirea lui, la o pizzerie si apoi in chilia unei calugarite. Va afla ca pe calugarita o cheama Teodora, ca este inchisa in manastire inca din copilarie si, ca sa-si treaca timpul, citeste mult, corespondeaza cu oameni importanti din intreaga lume si-si pune intrebari neasteptate: “Cum ii explici unui orb ce sint verdele, violetul, purpuriul? A ce miroase un nou?nascut dupa baie? Ce simte un om cind trenul goneste in viteza pe linga el? Cum bat la unison inimile spectatorilor la o minunata piesa de teatru?”. Amindoi, tinarul curajos si strania eremita, incearca s-o gaseasca pe Tamar, o adolescenta care si-a luat lumea-n cap si cinta pe strazi cu glas dumnezeiesc, cautindu-l, in acelasi timp, pe Sai, un tinar genial ratacit in lumea drogurilor. Un roman caleidoscopic, vazut de critici ca o combinatie intre Alearga, Lola, alearga si Oliver Twist, Cineva cu care sa fugi de acasa isi dezvolta intriga pe jumatate politista, pe jumatate romantica in lumea unui Ierusalim vazut cu un ochi fugar, colorat de povesti sinistre si romantioase aventuri nocturne, descris ca din goana unui tren care fuge parca fara destinatie.”Frumos si impresionant… Grossman a creat un loc plin de mari pericole si schimbari de situatie neverosimile, de suspans irezistibil si rodnice chinuri ale dragostei.” (Los Angeles Times)”Pasionat si sincer… o poveste in acelasi timp universala si personala, o poveste de iubire clasica plasata in Israelul zilelor noastre.” (The New York Times Book Review)”In romanul lui Grossman, a carui poveste colinda strazile prafuite ale Ierusalimului, idealismul si angoasa adolescentina dau viata personajelor.” (The New Yorker)”Cineva cu care sa fugi de acasa dovedeste inca o data ca Grossman este unul dintre cei mai fermecatori scriitori contemporani.” (San Francisco Chronicle)..

Cartea Cineva cu care sa fugi de acasa in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.