Home Carti PDF Codul bibliei. Semnatura lui Dumnezeu de Paraschiv Protosinghel Teodosie

[PDF] Codul bibliei. Semnatura lui Dumnezeu de Paraschiv Protosinghel Teodosie

Coperta Carte Codul bibliei. Semnatura lui Dumnezeu

Iti doresti sa citesti cartea Codul bibliei. Semnatura lui Dumnezeu scrisa de Paraschiv Protosinghel Teodosie si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Prin aceasta lucrare autorul isi propune sa aduca in atentia cititorului codul Bibliei ca pe o „dovada incontestabila, in aceste vremuri de necredinta si scepticism, ca Biblia este inspirata de Dumnezeu cuvant cu cuvant“. Volumul raspunde la intrebarile pe care autorul le pune chiar de la inceput: „Putem avea incredere in Biblie? Ne prezinta Biblia adevarul despre Dumnezeu, omenire si mantuire? Mai este crestinismul credibil? Putem crede ca Iisus Hristos a inviat din morti acum doua mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mantuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi sa credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu adevarat fara eroare si demna de incredere, in ciuda atacurilor in crestere asupra autoritatii ei? Cine este autorul Bibliei?“..

Cartea Codul bibliei. Semnatura lui Dumnezeu in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.