Home Carti PDF Codul intelepciunii mayase de Barbara Hand Clow

[PDF] Codul intelepciunii mayase de Barbara Hand Clow

Coperta Carte Codul intelepciunii mayase

Iti doresti sa citesti cartea Codul intelepciunii mayase scrisa de Barbara Hand Clow si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii. Cartea Codul intelepciunii mayase, publicata la editura For you, este o explorare profunda a modului in care, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul Calendarului Mayas, timpul si constiinta se accelereaza, oferindu-ne un nou mod de a intelege universul. Folosind cercetarile lui Carl Johan Calleman, dar si ideile altor persoane care au studiat Calendarul Mayas, Barbara Hand Clow examineaza cei 16, 4 miliarde de ani de evolutie, pentru a decodifica tiparul creator al Pamantului – Mintea Lumii. Aceste tipare extraordinare culmineaza cu anul 2011, iar in timpul anului 2012, influentele astrologice ne vor inspira sa ajungem la Unime si Iluminare. Codul intelepciunii mayase ne arata modul in care ciclurile temporale ale Calendarului se potrivesc cu datele legate de evolutia Pamantului si a galaxiei Calea Lactee. Aceste stadii de evolutie converg in perioada ultimilor ani ai Calendarului – perioada dintre 1999 si 2011. Razboaie si lupta pentru stapanirea unor teritorii, exploatarea resurselor si separarea de natura – toate fac parte din evenimentele zilnice ale acestor cativa ani, dar si a fenomenului de „grabire a timpului“. Barbara Hand Clow ne spune ca vindecarea noastra personala este cel mai important factor pe care trebuie sa-l urmarim acum, cand ne pregatim sa facem acest salt important spre evolutia omenirii – cel care este numit Trezirea Mintii Lumii…

Cartea Codul intelepciunii mayase in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.