Home Carti PDF Codul miracolelor tale cuantice de Sandra-anne Taylor

[PDF] Codul miracolelor tale cuantice de Sandra-anne Taylor

Coperta Carte Codul miracolelor tale cuantice

Iti doresti sa citesti cartea Codul miracolelor tale cuantice scrisa de Sandra-anne Taylor si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: ❂ Ce informatie secreta porti in tine si despre tine?❂ Care sunt gandurile despre tine pe care nu le impartasesti cu nimeni altcineva?❂ Ce ingrijorari interioare par sa nu-i dea pace niciodata?❂ Ce emotii traiesti cel mai frecvent pe parcursul unei zile?Asemenea ADN-ului, codurile ascunse care ne hranesc constienta ne sunt adanc gravate in miezul fiintei, in emotii, ganduri, comportamente si energie. Ne pot stimula, ne determina reactiile si chiar ne pot defini – fara sa ne dam seama. Ceva atat de puternic merita sa fie analizat. Codul miracolelor tale cuantice expune cateva exercitii simple si usoare prin care codurile pot fi controlate si redirectionate in vederea deblocarii energiei proprii si universale. Schimbarile vibrationale vor deschide apoi calea unor noi tipare, aducand implinire in plan profesional, sentimental si personal si facand posibile rezultatele pe care le asteptam de atata vreme.„Sandra Anne Taylor a scris din nou o carte puternica. Ea poate ajuta pe oricine sa decodeze tiparele negative din propria viata, dupa care arata cum sa codeze tipare pozitive si intaritoare. Este simplu si eficient.” — Denise Linn, autoarea bestsellerului Descopera mesajele secrete ale corpului tau!„Sandra si-a distilat stralucita viziune asupra mintii, intentiei si constiintei intr-un proces simplu si frumos pentru a converti gandirea negativa si convingerile limitatoare in cele mai profunde dorinte si potentiale ale inimii. Iar lucrul minunat e ca procesul este facil si distractiv – si, mai presus de toate, si eficient. Ador aceasta carte si minunatul proces pe care il descrie!” — Dr. Darren R. Weissman, autorul bestsellerului Puterea iubirii si recunostintei infinite…

Cartea Codul miracolelor tale cuantice in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.