Home Carti PDF Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau...

[PDF] Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale de Alexander Loyd

Coperta Carte Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale

Iti doresti sa citesti cartea Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale scrisa de Alexander Loyd si publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lifestyle Publishing

Descriere completa: Codul vindecarii este echipamentul vostru pentru viata: folositi-l!In 2001, Alexander Loyd a descoperit cum sa activeze functia fizica incorporata in organism, care poate inlatura, in proportie de pana la 95%, sursa tuturor bolilor si starilor de rau. in acest caz, sistemul neuro-imunitar isi poate indeplini misiunea de a vindeca orice rau din organism. Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste si marturii ale oamenilor din intreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecarii pentru a corecta, practic, orice problema fizica, emotionala sau relationala, dar si pentru a avea succes deosebit in cariera. Testele doctorului Alexander Loyd au aratat ca exista un „cod universal al vindecarii” care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai multi oameni. cartea cuprinde si: Cele sapte secrete ale vietii, sanatatii si prosperitatii; Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic; Detectorul de probleme sufletesti, singurul test care identifica problemele de baza printr-un raport personalizat si succint.„Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii si modalitati de vindecare atat din medicina alopata, cat si din cea alternativa, dar, daca ar fi sa aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care sa fie atat de elegant in simplitatea lui, atat de usor de invatat, de profund eficient si, mai ales, etern. Cea mai buna recomandare pe care o pot face este sa spun ca il folosesc eu insumi, il folosesc pentru familia si pacientii mei.“ – Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center„Aproape ca trebuie sa treci printr-un proces ca acela din Codul vindecarii pentru a-ti schimba convingerile gresite care te impiedica sa ai viata si sanatatea pe care ti le doresti.“ – Dr. Bruce Lipton, fost cercetator in domeniul biologiei celulei la Stanford si autor al bestsellerului Biology of Belief Alexander Loyd detine doctorate in psih..

Cartea Codul vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.