Home Carti PDF Comisia de impaciuire de Daniel Vighi

[PDF] Comisia de impaciuire de Daniel Vighi

Coperta Carte Comisia de impaciuire

Iti doresti sa citesti cartea Comisia de impaciuire scrisa de Daniel Vighi si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din cuprins: Starea politica a natiunii; A venit vremea sa ne facem apolitici; Politica fostei Securitati in anul 1990; Informatorii lor si ai nostri; Hotii ramin prioritate nationala; Primejdiile ascunse ale mandatului Monicai Macovei;„Cadoul“ otravit al presedintelui. Volumul ilustreaza o activitate publicistica si literara, incepand din anul 2000 spre zilele noastre, la doua reviste de larga audienta nationala: Dilema si Cotidianul. Articolele din Dilema le-am grupat in primul capitol al volumului intitulat Marafeturi epice. Specificul acestora este asigurat de impletirea intre actualitatea social-politica si notatiile subiective si ludice prin amestecarea regimului fictional si a celui nonfictional. Capitolul al doilea al volumului intitulat Taieturi din ziare aduna articole cu o substanta mai apasat politica, este o analiza din aproape a desfasurarii vietii politice in Cotidianul. In acest capitol se afla citeva articole importante din perspectiva istoriei recente a presei din Romania, dar si din perspectiva unor analize sociologice, istorice si politologice referitoare la politicile de regionalizare…

Cartea Comisia de impaciuire in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.