Home Carti PDF Complexele. Creativitate sau distructivitate? de Mihaela Minulescu

[PDF] Complexele. Creativitate sau distructivitate? de Mihaela Minulescu

Coperta Carte Complexele. Creativitate sau distructivitate?

Iti doresti sa citesti cartea Complexele. Creativitate sau distructivitate? scrisa de Mihaela Minulescu si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: La inceputul secolului trecut, C. G. Jung inventa termenul de complex. De atunci stim ce ne bantuie in diferite chipuri, adesea in pofida eforturilor de a tine situatia sub control. Putini stiu, dar termenul complex a fost preluat de Freud de la Jung, fiind inclus apoi in sintagme devenite intre timp celebre, cum ar fi „complexul Oedip“.Sunt complexele atat de distructive pe cat am invatat sa ne temem de ele? Sau poate, inversand polaritatea, devin mai degraba utile? Putem sa evoluam luminand ceea ce este ascuns in complexe? Adesea ideile care au schimbat fata lumii au pornit din acel profund mister necunoscut din noi insine. In aceasta incursiune in misterul vietii interioare, Jung a reusit sa descopere fata luminoasa si creatoare a omului, destinul fiecaruia dintre noi. Mihaela Minulescu este profesor universitar la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Bucuresti, doctor in psihologia personalitatii si psihoterapeut analist formator. A fondat scoala jungiana de terapie din Romania, care are astazi un numar considerabil de psihoterapeuti acreditati. Este un recunoscut autor a numeroase lucrari si studii de referinta in domeniul psihologiei personalitatii si psihanalizei jungiene. La Editura Trei a publicat lucrarea Introducere in analiza jungiana si e prezenta in volumul colectiv Povestiri de psihoterapie romaneasca. Nu in ultimul rand, este un poet consacrat, poezia fiind cantecul care i-a strabatut viata…

Cartea Complexele. Creativitate sau distructivitate? in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.