Home Carti PDF Condamnat la moarte de Mikkel Birkegaard

[PDF] Condamnat la moarte de Mikkel Birkegaard

Coperta Carte Condamnat la moarte

Iti doresti sa citesti cartea Condamnat la moarte scrisa de Mikkel Birkegaard si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Frank Frns, un scriitor de succes in lumea thrillerului, isi datoreaza celebritatea scenelor dure din romanele pe care le scrie. Cand insa fictiunea paraseste paginile cartii si coboara in strada, cand crimele din povestile celebrului scriitor devin realitate, lumea lui Frank se tulbura; astfel se naste Condamnat la moarte, un roman in care fictiunea devine granita dintre viata si moarte. O crima inchisa intre paginile unui roman devine realitate si transforma existenta celui care a asternut-o pe hartie. Frank Frns este un autor de romane ce-si circumscriu spectrul dintre crima si groaza. Faimoase pentru descrierile viscerale si mortile violente, un periplu in lumea ororii, cartile sale nu l-au pus in fata raspunderii scriitorului pana cand este descoperit cadavrul unei femei al carei ucigas a respectat intocmai ceea ce Frank Frns crease in ultima sa carte, inca nepublicata. Coincidenta este prea mare, Frank isi da seama ca cineva ii foloseste manuscrisul sustras ca ghid pentru a ucide. Singura cale pentru a pune capat crimelor este sa devina detectiv, misiune complicata, cu atat mai mult cu cat trebuie sa se descurce pe cont propriu. Condamnat la moarte reuseste sa captiveze cititorul prin complexitatea protagonistului, prin depasirea cliseului horror, prin problemele pe care le pune – responsabilitatea artistului, atunci cand realitatea imita arta, iar editorii urmaresc doar sporirea vanzarilor – si prin finalul straniu.„Condamnat la moarte pune cititorilor sai o intrebare esentiala: Are fantezia vreo influenta asupra lumii in care traim? Ei, cand esti un scriitor care imagineaza lumi horror, intrebarea asta incepe sa te cam sperie.“ – Mikkel Birkegaard..

Cartea Condamnat la moarte in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.