Home Carti PDF Confesiunea unui nutritionist de Valentin Vasile

[PDF] Confesiunea unui nutritionist de Valentin Vasile

Coperta Carte Confesiunea unui nutritionist

Iti doresti sa citesti cartea Confesiunea unui nutritionist scrisa de Valentin Vasile si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: VALENTIN VASILE a urmat studii de biomecanica corporala la Federatia Romana de Culturism si Fitness, Scoala Nationala de Antrenori si ANEFS, dupa care s-a specializat in nutritie sportiva si nutritie pentru pierderea in greutate la Anatecor si la Scoala Nationala de Antrenori. Pentru ca si-a dorit sa incerce si sa stie din cat mai multe discipline sportive, in continuare a urmat cursuri si a acumulat certificari in cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament functional (cursurile lui Matthew Griffin si ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub indrumarea lui Julio Papi si a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn) si adiverse cursuri de psihologie si coaching (Process Communication Model).A absolvit cursurile academiei americane ISSA (International Sports Sciences Academy), obtinand astfel certificarea internationala in nutritie pentru pierderea in greutate si nutritie sportiva, si a obtinut titlul de master trainer in bodybuilding si fitness la Scoala Nationala de Antrenori Romania. In 2010 a castigat titlul de antrenorul anului al World Class Health Academy Romania. In acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporala care functioneaza dupa un sistem conceput de Valentin Vasile, care imbina sportul, nutritia si psihonutritia, precum si alte instrumente ajutatoare in procesul de adoptare a unui stil de viata sanatos. Valentin Vasile este specialist in sport si nutritie sportiva, absolvent de studii de biomecanica si coaching. Profesionist reputat in domeniul fitnessului, studiaza de aproape doua decenii modul in care corpul uman poate fi remodelat fara ajutorul bisturiului, doar prin exercitii fizice si alimentatie. In indelungata sa cariera, a scris peste 100 de articole pe aceasta tema in publicatii de specialitate. Programul de sport si nutritie elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oa..

Cartea Confesiunea unui nutritionist in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.