Home Carti PDF Consiliere educationala de Elena Dimitriu Tiron

[PDF] Consiliere educationala de Elena Dimitriu Tiron

Coperta Carte Consiliere educationala

Iti doresti sa citesti cartea Consiliere educationala scrisa de Elena Dimitriu Tiron si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din cuprins: Statutul epistemologic al consilierii educationale; Tipuri si forme ale consilierii educationale; Principiile consilierii; Procesul consilierii; Personalitatea consilierii. Consiliere educationala este rezultatul dintre doua categorii de circumstante favorabile: cresterea lumii in care traim si spatiul permisiv de pe piata cartii cu privire la consiliere in general si mai ales la consilierea educationala. Intalnirea dintre aceste doua tipuri de circumstante a fost asigurata de preocuparile mai vechi pe care le-am avut in legatura cu activitatile bazate pe ajutorul psiho-uman, cu cercetarile doctorale cu privire la terapia timiditatii si cu pasiunea pentru psihoterapie. Consilierea reprezinta mai mult un domeniu al actiunii eficiente decat al cunoasterii adevarate. Este arta deoarece actioneaza asupra unui domeniu sensibil (problematica educationala in cazul consilierii educationale), aplica metode, tehnici si procedee de modelare a personalitatii subiectului in mod diferentiat si creativ, adaptand realitatea ideilor, trairilor, vointei si comportamentului subiectului la realitatea mediului. Volumul se adreseaza atat studentilor care se pregatesc in domeniile asistentei si interventiei psiho-educationale, profesorilor-consilieri, consilierilor de toate tipurile, cat si tuturor celor interesati…

Cartea Consiliere educationala in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.