Home Carti PDF Consiliere psihopedagogica. Baze teoretice si sugestii practice de Ion Al. Dumitru

[PDF] Consiliere psihopedagogica. Baze teoretice si sugestii practice de Ion Al. Dumitru

Coperta Carte Consiliere psihopedagogica. Baze teoretice si sugestii practice

Iti doresti sa citesti cartea Consiliere psihopedagogica. Baze teoretice si sugestii practice scrisa de Ion Al. Dumitru si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Structurata ca un suport de curs pentru consilierea psihopedagogica, lucrarea ofera o privire de ansamblu asupra intregii tematici a disciplinei, de la tipurile de consiliere la formarea consilierilor si aspectele deontologice ale profesiei. Abordarea managementului carierei din perspectiva consilierii conduce la sugestii utile in ceea ce priveste atat orientarea profesionala, cat si sprijinul acordat elevilor supradotati, cu parinti divortati sau cu tulburari de comportament. Sunt prezentate de asemenea 12 studii de caz, fiecare analizand o serie de aspecte critice cu care se confrunta consilierul in activitatea sa cu clientii privitor la abuzul de droguri, abuzul sexual, parintii dominatori etc…

Cartea Consiliere psihopedagogica. Baze teoretice si sugestii practice in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.