Home Carti PDF Copacul trasnit de Speranta Calimi

[PDF] Copacul trasnit de Speranta Calimi

Coperta Carte Copacul trasnit

Iti doresti sa citesti cartea Copacul trasnit scrisa de Speranta Calimi si publicata de Vicovia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vicovia

Descriere completa: In tacerea noptii i s–a parut ca aude ceva, un fosnet usor venit din camera lor, s–a oprit sa asculte, da era ca o mangaiere, apoi s–a auzit un „tocait” ca un sarut zgomotos si plin de bale, apoi un scartait de pat. A tipat, ba nu – a urlat un „N… U…” lung, de animal ranit, a aprins lumina si a inlemnit. In clipa aceea ea a crezut ca a murit, ca era undeva sus si privea nepasatoare si rece spre un loc cunoscut si totusi strain. In pat, dar parca era patul lor, un barbat si o femeie faceau dragoste, dar nu era dragoste, era o imperechere animalica, ceva comandat. Cei doi au ramas inmarmuriti si n–au putut sa faca nici macar acea miscare banala de a se acoperi, iar ea cu ochii mariti de groaza privea si nu vedea, auzea si nu credea. Pironita parca in acel loc nu putea sa faca nici o miscare, se uita doar la cei doi care pareau doua manechine ramase fara acoperamant, aruncate pe un pat ravasit. Parca o apa s–ar fi tulburat in capul ei si daca s–ar fi miscat era convinsa ca un mal cleios i–ar fi invaluit tot capul si–ar fi cazut acolo. O transpiratie rece o cuprinse si–n cateva clipe tot corpul ii era ud, de parca cineva i–ar fi scurs o stropitoare in cap. Ochii o frigeau si parca scaparau, deoarece la intervale egale un fascicul luminos iesea din ochi, cauta o tinta, apoi se stingea usor si tot asa, palmele o ardeau si o usturau, dar gura nu putea sa scoata nici un sunet…

Cartea Copacul trasnit in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.