Home Carti PDF Copiii ghetoului. Numele meu este Adam de Elias Khoury

[PDF] Copiii ghetoului. Numele meu este Adam de Elias Khoury

Coperta Carte Copiii ghetoului. Numele meu este Adam

Iti doresti sa citesti cartea Copiii ghetoului. Numele meu este Adam scrisa de Elias Khoury si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Roman finalist la International Prize for Arabic Fiction 2017Adam Dannun imigreaza la New York incercind sa fuga de o dragoste distrusa de traumele psihologice provocate de ocupatia israeliana. Lucreaza intr-un restaurant unde prepara falafel si incepe sa scrie un roman de dragoste al carui protagonist este Waddah al-Yaman, un celebru poet arab din vremuri apuse. Dar odata ce firul povestii se desfasoara, isi fac aparitia intimplari mai vechi din copilarie, din ghetourile pe care armata israeliana, dupa ce a evacuat mare parte din Lod, le-a construit pentru cei ramasi in oras. Personajele din poveste devin oameni din lumea reala, iar istoria dramei traite in ghetourile palestiniene se contopeste cu incercarile naratorului de a se elibera de o identitate care nu mai e doar a lui. Elias Khoury e un artist care da glas exilurilor cu radacini adinci si refugiatilor fara scapare, granitelor frinte, identitatilor in schimbare si durerilor care nu mai pot astepta. (Edward Said) O carte plina de forta, o proza frumos construita, cu un ritm numai al ei. (The Independent) Elias Khoury a scris un roman monumental, intr-un anume sens, deschizator de drumuri. (The Guardian)..

Cartea Copiii ghetoului. Numele meu este Adam in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.