Home Carti PDF Copilarie regasita, 20 de Jessie Parker

[PDF] Copilarie regasita, 20 de Jessie Parker

Coperta Carte Copilarie regasita, 20

Iti doresti sa citesti cartea Copilarie regasita, 20 scrisa de Jessie Parker si publicata de Alcris? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Alcris

Descriere completa: De cand se stia, Kate avea acelasi vis ciudat si obsedant. Stia ca acest vis isi avea originea in frageda ei copilarie… dar niciodata nu reusise sa-i patrunda misterul. Intr-o zi, o anumita intamplare reusi sa ridice un colt al valului. Afla ca se insela spunandu-le mama si tata Dorei si lui Russel Mc Intyre. Kate era un copil adoptat! Cum sa-si gaseasca oare adevarata identitate? Unde sa-si caute familia pierduta? Un singur fir o tinea legata de trecutul ei: visul acela ciudat care o bantuia aproape in fiecare noapte…..

Cartea Copilarie regasita, 20 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.