Home Carti PDF Copilul german de Camilla Lackberg

[PDF] Copilul german de Camilla Lackberg

Coperta Carte Copilul german

Iti doresti sa citesti cartea Copilul german scrisa de Camilla Lackberg si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Pana unde poti merge ca sa ascunzi adevarul?Erica Falck descopera cu uimire o medalie nazista printre lucrurile care i-au ramas de la mama ei. Bantuita de amintirea unei copilarii lipsite de tandrete, Erica se hotaraste sa sondeze trecutul familiei sale si sa-i afle secretele. Oare de ce mama ei a pastrat o veche medalie nazista si camasuta insangerata a unui copil?Cercetarile o conduc pe Erica Falck acasa la un profesor de istorie pensionar, care a facut parte din cercul de prieteni ai mamei sale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Numai ca intrebarile pe care le pune sunt intampinate cu raspunsuri ciudate si evazive. Doua zile mai tarziu, profesorul de istorie are parte de o moarte violenta. Sotul Ericai, ofiterul de politie Patrik Hedström, desi aflat in concediu de paternitate, se va implica si el curand in ancheta privind aceasta crima atroce.„Camilla Lackberg este experta in a combina scene domestice cu povesti pline de suspans si de o tensiune maxima. O lectura obligatorie pentru fanii senzatiilor tari!“ – The Guardian „O poveste care te tulbura si te fascineaza deopotriva – o demonstratie de virtuozitate din partea celei mai faimoase scriitoare suedeze de romane politiste.“ – The Independent„O incantare! Tensionat si incitant, romanul Camillei Lackberg nu-ti da nicio clipa de ragaz.“ – News of the World„Nu aveau sa ii prinda pe toti. Era constient de asta. Inca existau nenumarati afara, in libertate, iar din ce in ce mai multi se apropiau de sfarsitul vietii. Dar in loc sa piara in suferinta, la inchisoare, ei mureau linistiti, de batranete, fara a fi nevoiti sa isi infrunte faptele din trecut. Acela era lucrul care il motiva. Acela era lucrul care il facea sa refuze capitularea.“Desi se teme de ce va descoperi, Erica se hotaraste sa citeasca jurnalul mamei sale – ceea ce afla este dureros si surprinzator. Trecutul intunecat iese la lumina, impreuna cu adevaruri necrutatoare. Un thriller psihologic despre lupta indarjita a unei femei care traieste unul d..

Cartea Copilul german in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.