Home Carti PDF Copilul nostru de la 3 la 6 ani. Ghid practic complet...

[PDF] Copilul nostru de la 3 la 6 ani. Ghid practic complet pentru parinti de Gianfranco Trapani

Coperta Carte Copilul nostru de la 3 la 6 ani. Ghid practic complet pentru parinti

Iti doresti sa citesti cartea Copilul nostru de la 3 la 6 ani. Ghid practic complet pentru parinti scrisa de Gianfranco Trapani si publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL

Descriere completa: Este un ghid pretios pentru o etapa extraordinara, dar putin explorata, din viata copilului nostru. Aceasta lucrare trateaza o multitudine de subiecte importante, cum ar fi: dezvoltarea limbajului, faza lui „nu“ si a lui „de ce?“, agresivitatea, gelozia si alte probleme de comportament, frica si problemele de somn; gradinita si contactul cu alti copii, copilul si divortul parintilor etc. Partea a doua a cartii este dedicata problemelor de sanatate care pot aparea in aceasta perioada. De asemenea, parintii vor gasi sfaturi despre alimentatia sanatoasa, despre exercitiile fizice, despre activitatile extrascolare etc…

Cartea Copilul nostru de la 3 la 6 ani. Ghid practic complet pentru parinti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.