Home Carti PDF Copilul si motricitatea. Program de educare neuromotorie de Gabriela Petrut Barbu

[PDF] Copilul si motricitatea. Program de educare neuromotorie de Gabriela Petrut Barbu

Coperta Carte Copilul si motricitatea. Program de educare neuromotorie

Iti doresti sa citesti cartea Copilul si motricitatea. Program de educare neuromotorie scrisa de Gabriela Petrut Barbu si publicata de Nomina? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nomina

Descriere completa: „Educatia neuromotorie ofera premisele dezvoltarii complexe ale copilului, prin interventii de specialitate ce vizeaza conduitele motorii, prin activitati de joc practicate impreuna cu el, facilitandu-i integrarea permanenta a activitatii motorii in celelalte structuri: psihomotrice si cognitive. Cum se dezvolta motrocitatea la copii, in ce ritm se fac achiztiile pattern-urilor motorii, care este rolul jocului in viata copilului, ce implica interventia psihomotorie, in ce mod se schimba aspectele neuromotorii si afectiv-cognitive in prezenta unei deficiente? Incercand sa raspund la aceste intrebari, am pastrat din prima editie programul de educare neuromotorie cu metode si modele de interventie explicate atat specialistilor din domeniile psisopedagogiei si kinetoterapiei, cat si persoanele nespecializate – parintilor – intr-un limbaj accesibil tuturor“ – Gabriela Petrut Barbu..

Cartea Copilul si motricitatea. Program de educare neuromotorie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.