Home Carti PDF Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne de Lucian-Razvan Petcu

[PDF] Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne de Lucian-Razvan Petcu

Coperta Carte Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne

Iti doresti sa citesti cartea Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne scrisa de Lucian-Razvan Petcu si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: Poate drumul stiintei sa intersecteze calea credintei in efortul de cunoastere a lumii? Autorul crede ca raspunsul la intrebarea de mai sus este afirmativ si acesta constituie „firul rosu” al studiului de fata, care, „fara a evita aprofundarile si dificultatile […], antreneaza cititorul, pentru ca nu-l sperie cu tehnicitatea sau inaccesibilitatea, ci-l incurajeaza si-l atrage dintru inceput, convingandu-l ca, fara sa devina un specialist, poate ajunge totusi sa inteleaga la un nivel superior raportul just dintre stiinta si credinta, care framanta inevitabil pe om in istorie” (Pr. prof. Dr. George Remete).Asadar cartea doreste sa evidentieze puntea existenta intre cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne care „conlucreaza” cu dogmele Ortodoxiei, valorificandu-se si regasindu-se in spatiul ei teologic…

Cartea Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.