Home Carti PDF Creatorii de hituri. Stiinta popularizarii intr-o lume distrata de Derek Thompson

[PDF] Creatorii de hituri. Stiinta popularizarii intr-o lume distrata de Derek Thompson

Coperta Carte Creatorii de hituri. Stiinta popularizarii intr-o lume distrata

Iti doresti sa citesti cartea Creatorii de hituri. Stiinta popularizarii intr-o lume distrata scrisa de Derek Thompson si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: In aceasta lucrare de investigatie originala, Derek Thompson dezvaluie psihologia ascunsa a motivelor pentru care ne plac anumite lucruri si explica economia pietelor culturale care ne contureaza vietile fara sa ne dam seama. Autorul demonteaza miturile siropoase despre crearea hiturilor care domina cultura pop si afacerile si ne arata ca succesul nu depinde doar de calitate – unele dintre cele mai populare produse din istorie s-au aflat la un pas de esec. De la inceputurile artei impresioniste pana la viitorul Facebook, de la micii designeri de pe Etsy pana la originile Star Wars, Derek Thompson nu lasa nimic necercetat, pentru a ne spune povestea fascinanta a modului in care functioneaza cultura si a motivelor pentru care unele produse au priza la public. In Creatorii de hituri, Derek Thompson investigheaza: • Legatura secreta dintre atractivitatea programelor postului ESPN si refrenele memorabile ale cantaretului The Weeknd;• Motivele pentru care Facebook este cel mai important ziar al lumii moderne;• Modul in care criticii publicitatii au anticipat ascensiunea lui Donald Trump;• Cum un scolar de clasa a V-a a lansat din intamplare „Rock Around the Clock”, cel mai mare hit din istoria rock-and-rollului;• Motivele pentru care Barack Obama si autorii discursurilor lui se considera compozitori;• Modul in care Disney a cucerit lumea si, cu toate acestea, viitorul hiturilor apartine amatorilor si indivizilor cu simt practic;• Cum un colectionar francez a creat canonul impresionist din pura intamplare;• Dovezile care arata ca hiturile muzicale nu sunt intotdeauna si cele mai bune;• Motivele pentru care aproape toate blockbusterele de la Hollywood sunt continuari, remake-uri si adaptari;• Modul in care statisticienii au demonstrat ca „viralizarea” este un mit. Captivanta si plina de surprize legate de motivele pentru care unele idei prind avant, iar altele nu se desprind niciodata de la sol. Aceasta carte continua ceea ce a inceput The Tipping Point. Adam Grant, autorul..

Cartea Creatorii de hituri. Stiinta popularizarii intr-o lume distrata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.